Dorsz zapiekany z groszkiem, pancettą i zwiędłą sałatą

Dorsz zapiekany z groszkiem, pancettą i zwiędłą sałatą
Pieczony dorsz z groszkiem, pancettą i zwiędłą sałatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 41g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,17 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, pietruszkę z płaskim liściem, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony Kurczak Z Zwiędłą Sałatą Maślaną I Groszkiem, Kurczak pieczony Tyler Florence z zwiędłą sałatą maślaną i groszkiem, oraz Zapiekane przegrzebki z groszkiem i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni nonstick, rozgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż się połysk. Dorsza doprawić solą i pieprzem i umieścić na gorącej patelni. Gotować bez ruchu, aż ryba przybiera ładną złotą skórkę i łatwo unosi się od szpatułki, o 4 protokół. Ostrożnie odwróć rybę cienką metalową szpatułką i gotuj z drugiej strony, aż ugotujesz, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Wyjąć patelnię z ciepła i przenieść dorsza do papierowego ręcznika wyłożone talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pancetta do tej samej patelni, i wrócić do średnio-wysokiego ciepła. Gotować, mieszając często, aż pancetta zaczyna się chrupiące, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać groszek i ogrzać, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Dodać 2 łyżki wody, sałatę, natkę pietruszki i crème fraîche. Mieszaj na ogniu, aż crème fraîche stopi się i sałata dopiero zaczyna więdnąć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Creme FraicheCreme Fraiche
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Na talerz, zrobić łóżko z grochu. Top z dorsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
7
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn