Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pan-Seared dorsz nad Ragout warzyw spróbować. Na 7,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz por, mąkę, pomidor śliwkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na małym ogniu.
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać grzyby i por; smażyć 8 minut. Wymieszać z pomidorem, solą i pieprzem. Stopniowo dodawać szpinak do patelni i mieszać, aż szpinak zwiędnie (około 3 minut). Wymieszać mieszaninę prosciutto i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Grzyby
Szpinak
Pieprz
Pomidor
Bazylia
Por
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Zdjąć z patelni; przykryć i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Filety pogłębiać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj filety do patelni; smażyć 3 minuty z każdej strony. Przykryć i gotować 2 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem. Mieszaninę szpinaku podzielić na 4 talerze; na wierzchu filety.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.