Dorsz z pomidorami winogronowymi, bulionem Pietruszkowo-miętowym Pesto i pieczonymi chipsami ziemniaczanymi z ziołami
Dorsz z pomidorami winogronowymi, Pietruszkowo-miętowym pesto i pieczone chipsy ziemniaczane z ziołami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 583 kalorie, 43g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów winogronowych, filet z dorsza, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony kurczak z brokułami, ziemniakami palcowymi i czosnkowo-Pietruszkowym Jus, Makaron Pesto Squash i Spaghetti z pomidorami Cherry Burst, oraz Duszone małże w bulionie Pietruszkowym, groszku i Bruschetcie z pomidorami i smażonymi kaparami dla podobnych receptur.
Nakłuj ziemniaki 3 lub 4 razy widelcem i gotuj je w kuchence mikrofalowej przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
Dorsza osuszyć i wycisnąć na niego trochę soku z cytryny i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(duża Tuba)
Dorsz
5
Skropić rybę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Gdy ziemniaki ostygną na tyle, aby obsłużyć, pokroić je na 1/4-calowe kawałki wzdłuż. Zalać oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz solą i pieprzem. Ułóż je na blasze ciastek w jednej warstwie i piecz przez 20 minut. Nie przesuwaj ich ani nie obracaj podczas gotowania. Estragon, szczypiorek i pietruszkę posiekać i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Dodać dorsza przyprawione stronie w dół do bardzo gorącej patelni. Podsmażyć 2 minuty, następnie skropić pomidory oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, doprawić solą i pieprzem i dodać do ryby. Podsmaż pomidory 1 minutę, następnie przenieść patelnię do piekarnika i smażyć ryby i pomidory 8 minut, aż ryba, jeśli firma i nieprzezroczyste i pomidory wszystkie pękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Dorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Rozgrzać lekki olej do smażenia na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Dodać pokrojony czosnek do gorącego oleju i niech smażyć, aż chrupiące i złocisty, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
12
Wiórki czosnkowe osuszyć na ręczniku papierowym i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Gdy ziemniaki są bardzo brązowe i chrupiące na dolnej stronie i miękkie na górnej stronie, Usuń. Pokrojone ziemniaki obficie posmarować posiekanymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
14
Na każdy talerz obiadowy wlać ciepły bulion pesto.
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
15
Wyjmij rybę z piekarnika. Spód powinien być chrupiący i brązowy. Odwrócić rybę, aby umieścić chrupiącą stronę w sadzawkach bulionu pietruszkowo-miętowego. Ułóż plastry ziemniaków ziołowych i pomidory dekoracyjnie wokół ryby. Na wierzch naczynia polać chipsami czosnkowymi i podawać. (Możesz dostać 40 dolarów za głowę za ten talerz! Nieźle!)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Chipsy
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.