Dorsz z cytrusową glazurą Chili

Dorsz z cytrusową glazurą Chili jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z pomarańczy, czosnku, dorsza pacyficznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową, oraz Przegrzebki z cytrusową glazurą.
Instrukcje
Ustaw parowiec w woku lub garnku z 2 w. woda pod spodem. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Tymczasem gotuj sake i mirin, aż zmniejszy się o połowę. Mielone 1 łyżka. trawa cytrynowa; resztę pokroić w cienkie 3-w. paski.
Dodaj mieloną trawę cytrynową do mieszanki sake, zmniejsz ogień do średniej i dodaj cebulę, czosnek, soki i skórkę. Gotować 3 protokół; dodać sos chili i gotować, aż zgęstnieje, 10 protokół.
Wrzucamy paski trawy cytrynowej i imbir do parownika. Top z ryb; gotować, pokryte, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, 8 protokół.
Podawać na ryżem z sosem i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris