Dorsz z Chorizo i bułką tartą
Dorsz z Chorizo i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 353 kalorie, 35g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, liście oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. pulsować chleb w foodprocesor do postaci grubej okruchy.
Ogrzać2 łyżki oleju w dużej patelni żaroodpornej overmedium-wysokie ciepło.
Dodać bułkę tartą. Gotować, często mieszając, aż złoty i chrupiący, około 3 minut; doprawić solą i pieprzem.
Mieszaninę przełożyć do miski, dodać natkę pietruszki i wymieszać. Wytrzyj patelnię.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w tej samej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Dodać szalotka i chorizo gotować, często mieszając, aż chorizo jest justcrisp, o 2 protokół.
Przenieść do bowland wymieszać w occie; doprawić solą iprzyprawić. Wytrzyj patelnię.
Ogrzać pozostały 1 łyżka oleju w tej samej patelniprzez średnie wysokie ciepło. Dorsz sezon zsól i pieprz i gotować, aż dno bocznepołącza, aby włączyć nieprzezroczyste, o 3 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i smażyć, aż ryba jestgotowane przez, o 5 minut dłużej.
Podawać dorsza z mieszanką chorizo i bułką tartą.
Czy z wyprzedzeniem: bułka tarta może być wykonana8 godzin wcześniej. Przechowywać hermetyczne w roomtemperature. Wrzucić z ziołami tuż przed
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.