Dorsz z Chorizo i bułką tartą

Dorsz z Chorizo i bułką tartą
Dorsz z Chorizo i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 353 kalorie, 35g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, liście oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. pulsować chleb w foodprocesor do postaci grubej okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ogrzać2 łyżki oleju w dużej patelni żaroodpornej overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać bułkę tartą. Gotować, często mieszając, aż złoty i chrupiący, około 3 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
4
Mieszaninę przełożyć do miski, dodać natkę pietruszki i wymieszać. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju w tej samej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać szalotka i chorizo gotować, często mieszając, aż chorizo jest justcrisp, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
SzalotkaSzalotka
7
Przenieść do bowland wymieszać w occie; doprawić solą iprzyprawić. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ogrzać pozostały 1 łyżka oleju w tej samej patelniprzez średnie wysokie ciepło. Dorsz sezon zsól i pieprz i gotować, aż dno bocznepołącza, aby włączyć nieprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
DorszDorsz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Przenieś patelnię do piekarnika i smażyć, aż ryba jestgotowane przez, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać dorsza z mieszanką chorizo i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
DorszDorsz
11
Czy z wyprzedzeniem: bułka tarta może być wykonana8 godzin wcześniej. Przechowywać hermetyczne w roomtemperature. Wrzucić z ziołami tuż przed
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ZiołaZioła

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn