Dorsz Z Cheddarem I Pomidorami
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Dorsz z cheddarem i pomidorami może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 287 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz śmietanę, pieprz, dorsz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomidorki Cherry Faszerowane Boczkiem, Pieczone Pomidory W Ostrej Skórce Cheddar, oraz Cheddar pieczone pomidory {wegetariańskie i bezglutenowe}.
Instrukcje
* Lubię podawać tę rybę w pojedynczych małych naczyniach do pieczenia. Można również użyć dużego naczynia do pieczenia zamiast, choć. Twoja decyzja.Nic nie przebije świeżego dorsza. Wezmę świeżego dorsza na stek w każdej chwili! Mój był ogromny; około 15 uncji. Przeciąłem go na trzy równe części. Normalnie Id kupić 3 mniejsze w zamian.
Umieścić każdego dorsza w małym naczyniu do pieczenia i doprawić je dużą ilością soli i pepper.Im wykorzystujemy do tego 3 pomidory Romskie. Nie do końca wiem, gdzie poszedł trzeci.Pokroić pomidory i umieścić je na wierzchu dorsza.
Połącz 5 lekko czubatych łyżek śmietany z 2 lekko czubatymi łyżkami grubej musztardy. Jeśli jesteś wysokowęglowodanowym, możesz użyć niskotłuszczowej wersji kremu zamiast.Cheddar. O rany, czego w tym nie kochać? Szkoda tylko, że nie jest tu tak śmiesznie drogo. Ive starte około 5oz. Jeśli jesteś naciskany na czas, po prostu weź coś jak Kraft sharp cheddar. Nie sprzedają tego tutaj, ale jestem pewien, że działa jak urok.
Dodać cheddar do kwaśnej śmietany ispoonować taką samą ilość mieszanki na wierzchu każdego dorsza.
Piec w piekarniku rozgrzanym do 204° (200C) przez 25 minut. To zależy od grubości filetów z dorsza, więc miej na nie oko! Są świetne! Soczysta ryba z lekko prażonymi pomidorami w kremowej, złocistej kąpieli cheddar z lekkim musztardowym akcentem. Te są tak dobre z brokułami danie na boku!Bo życie bez pringlesa nie jest łatwe.Dla moich niskowęglowodanowych przyjaciół, z wielką miłością!KayPrintable
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.