Dorsz pieczony cytryną z Grecji! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $5.29 za porcję. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser feta, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chleb Miodowy (Grecja), Truskawkowe Tiramisu (dla tych w Grecji), oraz Kalafior i oliwki (Grecja) dla podobnych receptur.
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.