Dorsz gotowany na parze i mieszany zielony groszek z bazylią Vinaigrette

Dorsz gotowany na parze i mieszany zielony groszek z bazylią Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gotowany na parze dorsz i mieszany zielony groszek z bazylią Vinaigrette może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 817 kalorii, 32G białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, liści bazylii, groszku cukrowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekane miseczki z ricottą z kurczakiem i parmezanem oraz Sałatka Zielona mieszana z pomidorowo-bazyliowym winegretem, Mieszane warzywa z czosnkiem-bazylia Vinaigrette, oraz Fasolka Szparagowa Gotowana Na Parze Z Winegretem Cytrynowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia50
Magazyn