Dorsz czarny na parze z sosem sojowo-Chile jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 150 kalorii, 22g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, sól koszerna, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Okoń morski na parze z sosem z czarnej fasoli, Ryba na parze z sosem z Czarnej Fasoli, oraz Okoń morski na parze z sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz połowę głowy czosnku, 2 " kawałki szalotki, 1 łyżka imbiru i 4 szklanki wody w garnku wystarczająco duży, aby zmieścić kosz parowca. Wycisnąć cytrynę do połowy; dodać cytrynę do garnka i doprowadzić do wrzenia. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Przenieść 1/4 szklanki płynu z garnka do małej miski; odstawić do sosu.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj 2 szklanki wody do garnka i wróć do wrzenia.Odstawić 1/4 szklanki pokrojonych szalotki i 1 łyżka imbiru. Kosz do gotowania na parze z pergaminem. Rozrzucić połowę plasterków czosnku, połowę pozostałych plasterków szalotki, i połowę pozostałego imbiru na wierzchu pergaminu, rozłożenie równomiernie. Rybę zalać olejem, doprawić solą i włożyć skórkę do parownika. Rozrzucić pozostały czosnek, szalotki, i imbir nad rybą. Ustaw parowiec nad garnkiem, przykryć i na parze, aż ryba zostanie tylko ugotowana, 12-18 minut, w zależności od grubości ryby.Tymczasem wymieszać zastrzeżone szalotki, zastrzeżone imbir, sos sojowy, pokrojone chiles, i posiekane kolendry do reserved gotowania na parze cieczy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.