Dorsz czarny na parze z sosem sojowo-Chile jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 150 kalorii, 22g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, sól koszerna, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Okoń morski na parze z sosem z czarnej fasoli, Ryba na parze z sosem z Czarnej Fasoli, oraz Okoń morski na parze z sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz połowę głowy czosnku, 2 " kawałki szalotki, 1 łyżka imbiru i 4 szklanki wody w garnku wystarczająco duży, aby zmieścić kosz parowca. Wycisnąć cytrynę do połowy; dodać cytrynę do garnka i doprowadzić do wrzenia. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przenieść 1/4 szklanki płynu z garnka do małej miski; odstawić do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj 2 szklanki wody do garnka i wróć do wrzenia.Odstawić 1/4 szklanki pokrojonych szalotki i 1 łyżka imbiru. Kosz do gotowania na parze z pergaminem. Rozrzucić połowę plasterków czosnku, połowę pozostałych plasterków szalotki, i połowę pozostałego imbiru na wierzchu pergaminu, rozłożenie równomiernie. Rybę zalać olejem, doprawić solą i włożyć skórkę do parownika. Rozrzucić pozostały czosnek, szalotki, i imbir nad rybą. Ustaw parowiec nad garnkiem, przykryć i na parze, aż ryba zostanie tylko ugotowana, 12-18 minut, w zależności od grubości ryby.Tymczasem wymieszać zastrzeżone szalotki, zastrzeżone imbir, sos sojowy, pokrojone chiles, i posiekane kolendry do reserved gotowania na parze cieczy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.