Domowy wypiek indyka i ziemniaków
Domowy wypiek indyka i ziemniaków może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 230 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, przyprawę do drobiu, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Domowa zapiekanka z indyka i biszkoptu, Domowa Zupa Ziemniaczana, oraz Domowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania; odstaw na bok. Puree ziemniaczane zrobić zgodnie z zaleceniami na pudełku na 4 porcje-z wyjątkiem użycia 1 szklanki gorącej wody, 1/2 szklanki mleka i 2 łyżki masła.
W 2-ćwiartkowym rondlu podgrzać indyka, warzywa, sos i przyprawę do drobiu do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Wlać mieszaninę indyka do zapiekanki. Łyżka lub rurka ziemniaków wokół krawędzi zapiekanki.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub aż mieszanina pęcherzyków wokół krawędzi zapiekanki.