Domowy Sos Włoski

Domowy sos włoski to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 46 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoskie kanapki Mini Sub z domowym sosem Sub, Domowy sos pomidorowy z włoską kiełbasą i czerwonym winem, oraz Sos do pizzy domowej roboty (American Homemade with McCormick) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze posiekaj całe pomidory z sokiem i czosnkiem, aż będą grube. W średniej wielkości garnku rozgrzać olej na średnim ogniu. Włożyć cebulę i grzyby i smażyć przez około 5 minut.
Umieść w garnku zmiksowane pomidory, pokruszone pomidory, pastę pomidorową, posiekaną zieloną paprykę, oregano i bazylię. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć do średnio niskiego, przykryć i okresowo mieszać. Gotować i zmniejszyć o 1 do 2 godzin lub według własnych upodobań.