Domowy sos pomidorowy II

Domowy sos pomidorowy II
Domowy sos pomidorowy II to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, woda, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 215 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Domowy Sos Pomidorowy, Domowy Sos Pomidorowy, oraz Domowy Sos Pomidorowy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę na oleju, aż na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj pokruszone pomidory, wodę, pastę pomidorową, Bazyl, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
WodaWoda
3
Niech sos dojdzie do wrzenia, obniżyć ogień do niskiej i mieszać od czasu do czasu do pożądanej grubości. Sos jest gotowy, gdy olej unosi się na wierzch. Zmyć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn