Domowy sos pomidorowy II
Domowy sos pomidorowy II to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, woda, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 215 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Domowy Sos Pomidorowy, Domowy Sos Pomidorowy, oraz Domowy Sos Pomidorowy.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę na oleju, aż na złoty kolor.
Dodaj pokruszone pomidory, wodę, pastę pomidorową, Bazyl, czosnek, sól i pieprz.
Niech sos dojdzie do wrzenia, obniżyć ogień do niskiej i mieszać od czasu do czasu do pożądanej grubości. Sos jest gotowy, gdy olej unosi się na wierzch. Zmyć olej.