Domowy Sos Pomidorowo-Bazyliowy Makaron
Domowy sos pomidorowo-bazyliowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 87 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 208 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pomidorów, oliwa z oliwek, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Domowy Sos Pomidorowo-Bazyliowy Makaron, Domowe Gnocchi z sosem pomidorowo-bazyliowym, oraz Lasagne z domowym makaronem bazyliowym i sosem pomidorowo-Kiełbasowym.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować pomidory w roztopionym maśle, aż zaczną się rozpadać, 5 do 7 protokół.
Dodać bazylia, oliwę z oliwek, sól czosnkową, sól i pieprz. Powoli wymieszać mąkę do mieszaniny i gotować, aż zacznie zgęstnieć, 5 do 7 minut. Wymieszać wodę przez mieszaninę, aby rozbić wszelkie grudki mąki.
Czosnek wymieszać z sosem i dusić jeszcze 5 minut.