Domowy Butterbeans
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać domowy styl masło spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 167 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, popękany pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Masło Serowe, Masło i boczek, oraz Sałatka z pieczonego kopru włoskiego i porów z masłem.
Instrukcje
Boczek i cebulę ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 do 7 minut.
Dodać brązowy cukier i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 2 minut lub aż cukier się rozpuści. Wymieszaj masło i masło, aż masło się rozpuści i fasola zostanie dokładnie pokryta. Wymieszać w 12 szklankach wody.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny lub aż fasola są bardzo miękkie i ciecz jest zagęszczony i tuż poniżej górnej części fasoli. Wymieszać z solą i pieprzem.
Fasola w stylu domu Lima: substytut 1 (16-oz.) pakiet mrożone baby lima beans for butterbeans. Postępuj zgodnie z przepisem.