Domowe Włoskie Kotlety Wieprzowe
Domowe włoskie kotlety wieprzowe trwa około 6 godzin i 20 minut od początku do końca. Za $3.09 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 291 kalorii, 32G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu pomidorowego, skrobi kukurydzianej, krążków pieprzu i cebuli. 232 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Włoskie Kotlety Wieprzowe, Włoskie Kotlety Wieprzowe, oraz Proste Włoskie Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Na patelni nieprzywierającej brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach. W 3-qt. powolna kuchenka, połącz grzyby, cebulę i czosnek. Na wierzch kotlety wieprzowe.
W misce wymieszaj sos pomidorowy, sok z cytryny, sól, oregano, bazylię i pietruszkę.
Polać wieprzowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń wieprzowinę i utrzymuj ciepło.
Przenieś mieszankę grzybów do rondla.
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę na gładką masę; dodaj do rondla. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać na kotletach wieprzowych.
W razie potrzeby udekoruj krążkami zielonego pieprzu.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Poppy Monterey Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.