Domowe Paluszki Serowe

Domowe Paluszki Serowe
Smażone w domu paluszki serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 2373 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, przyprawioną bułkę tartą, ser sznurkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Paluszki Serowe, Smażone Paluszki Serowe, oraz Smażone Paluszki Z Serem Mozzarella.

Instrukcje

1
Usunąć sznurki serowe z plastikowych opakowań i przeciąć sznurki na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
2
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Umieść jajka w misce i bułkę tartą w dużej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połówki kija serowego zanurzyć w jajku i zwinąć w bułce tartej, aby całkowicie pokryć patyczki; umieścić panierowane patyczki serowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pozostawić paluszki serowe w temperaturze pokojowej na około 5 minut, aby ustawić i powtórzyć zanurzenie w jajku i bułce tartej, aby utworzyć grubą powłokę. Zamrażać panierowane paluszki serowe przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Paluszki serowe do głębokiego smażenia, kilka na raz, aż powłoka będzie złotobrązowa i chrupiąca, a ser będzie miękki, od 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Niech patyczki osuszyć na papierowych ręcznikach; ostudzić lekko i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn