Domowe Paluszki Serowe

Domowe Paluszki Serowe
Smażone w domu paluszki serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 2373 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, przyprawioną bułkę tartą, ser sznurkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Paluszki Serowe, Smażone Paluszki Serowe, oraz Smażone Paluszki Z Serem Mozzarella.

Instrukcje

1
Usunąć sznurki serowe z plastikowych opakowań i przeciąć sznurki na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
2
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść jajka w misce i bułkę tartą w dużej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połówki kija serowego zanurzyć w jajku i zwinąć w bułce tartej, aby całkowicie pokryć patyczki; umieścić panierowane patyczki serowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pozostawić paluszki serowe w temperaturze pokojowej na około 5 minut, aby ustawić i powtórzyć zanurzenie w jajku i bułce tartej, aby utworzyć grubą powłokę. Zamrażać panierowane paluszki serowe przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Paluszki serowe do głębokiego smażenia, kilka na raz, aż powłoka będzie złotobrązowa i chrupiąca, a ser będzie miękki, od 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Niech patyczki osuszyć na papierowych ręcznikach; ostudzić lekko i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn