Domowe Paluszki Serowe
Smażone w domu paluszki serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 2373 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, przyprawioną bułkę tartą, ser sznurkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Paluszki Serowe, Smażone Paluszki Serowe, oraz Smażone Paluszki Z Serem Mozzarella.
Instrukcje
Usunąć sznurki serowe z plastikowych opakowań i przeciąć sznurki na pół w poprzek.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Umieść jajka w misce i bułkę tartą w dużej płytkiej misce.
Połówki kija serowego zanurzyć w jajku i zwinąć w bułce tartej, aby całkowicie pokryć patyczki; umieścić panierowane patyczki serowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pozostawić paluszki serowe w temperaturze pokojowej na około 5 minut, aby ustawić i powtórzyć zanurzenie w jajku i bułce tartej, aby utworzyć grubą powłokę. Zamrażać panierowane paluszki serowe przez co najmniej 2 godziny.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Paluszki serowe do głębokiego smażenia, kilka na raz, aż powłoka będzie złotobrązowa i chrupiąca, a ser będzie miękki, od 5 do 8 minut.
Niech patyczki osuszyć na papierowych ręcznikach; ostudzić lekko i podawać na ciepło.