Domowe Paluszki Serowe

Domowe Paluszki Serowe
Smażone w domu paluszki serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 2373 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, przyprawioną bułkę tartą, ser sznurkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Paluszki Serowe, Smażone Paluszki Serowe, oraz Smażone Paluszki Z Serem Mozzarella.

Instrukcje

1
Usunąć sznurki serowe z plastikowych opakowań i przeciąć sznurki na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
2
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść jajka w misce i bułkę tartą w dużej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Połówki kija serowego zanurzyć w jajku i zwinąć w bułce tartej, aby całkowicie pokryć patyczki; umieścić panierowane patyczki serowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pozostawić paluszki serowe w temperaturze pokojowej na około 5 minut, aby ustawić i powtórzyć zanurzenie w jajku i bułce tartej, aby utworzyć grubą powłokę. Zamrażać panierowane paluszki serowe przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
6
Paluszki serowe do głębokiego smażenia, kilka na raz, aż powłoka będzie złotobrązowa i chrupiąca, a ser będzie miękki, od 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Niech patyczki osuszyć na papierowych ręcznikach; ostudzić lekko i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn