Domowe Makarony I Sery
W dół domu makaron & ser może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 67 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko velveetaâ, łokieć makaron, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz VELVEETA® Down-domowe makarony i sery.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Połowę masła wyjąć, wymieszać z bułką tartą. Odstawić. Mąkę i sól wymieszać z pozostałym masłem w rondlu; gotować i mieszać 1 min. Stopniowo mieszaj mleko, aż do dobrze wymieszanego; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje.
Dodać VELVEETA I 1-1 / 2 szklanki cheddar; gotować, aż stopi, często mieszając. Wymieszać z makaronem.
Łyżka do 1-1 / 2-qt. zapiekanka; na wierzchu pozostały Cheddar i okruchy maślane.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.