Domowe lody dyniowe

Domowe lody dyniowe
Domowe lody dyniowe to bezglutenowy i laktoowowegetariański deser. Jedna porcja zawiera 344 kalorie , 2 g białka i 17 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 10 osób. Za 61 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twoim letnim wydarzeniu. Ten przepis z Taste of Home ma 121 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, mielony imbir, gęstą śmietanę kremówkę i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Ta ocena jest całkiem dobra. Podobne przepisy to Jak zrobić lody bez maszynki do lodów , Domowe lody ananasowe i Kanapki z lodami imbirowymi i dyniowymi .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki; mieszaj, aż cukier się rozpuści. Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamroź zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Resztę mieszanki przechowuj w lodówce do momentu zamrożenia.
3
Przenieść do pojemnika do zamrażania; zamrozić na 2–4 godziny przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn