Domowe Lady Fingers
Domowe Lady Fingers może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, mąkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Lady Fingers, Lady Fingers, oraz Palce Pierwszej Damy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 2 blachy do pieczenia z 2 łyżkami masła i 2 łyżkami mąki. Zaznacz równoległe linie w mące na całej szerokości tacy około 4 cali od siebie.
Umieść jajka i cukier w dużej misce do miksowania i mikserem elektrycznym wyposażonym w trzepaczkę z drutu ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina będzie bladożółta, gruba i potroi się w objętości, około 8 minut, za pomocą miksera.
Dodać białka, pozostałe 3/4 szklanki mąki, sól i wanilia, złożyć, aby dokładnie wymieszać, aby mieszanina była gładka. Napełnij dużą torebkę ciasta zwykłą rurką o średnicy 3/4 cala mieszanką. Palce rury o 4 1/2-cala długości na blasze do pieczenia, za pomocą linii jako przewodnik. Posypać babeczki cukrem pudrem.
Piec do 15 do 18 minut, lub aż po prostu twarde Na zewnątrz i miękkie w środku.