Domowe Kulki Sno

Domowe Kulki Sno
Domowe Kulki Sno mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Serious Eats ma 1764 fanów. Mieszanka kakao w proszku, płatki kokosowe, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Domowe Kulki Sno, Domowe Azjatyckie Kulki Wołowe, oraz Domowe No-Cook Cookie Balls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto czekoladowe: Rozgrzej piekarnik do 177° i mieć patelnię cupcake, lekko nasmarowane, odstawić. Mikserem ręcznym lub stojącym, śmietaną razem masło, cukier, sól, soda oczyszczona i proszek do pieczenia, aż będą lekkie i puszyste, około trzech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj jajko i wymieszaj jeszcze minutę, aż do całkowitego włączenia. Mikser ustawiony na niski, dodać mąkę na raz, a następnie kakao w proszku. Na koniec mżawka w maślance i wanilii. Kontynuować mieszanie tylko do uzyskania jednorodności. Podzielić ciasto równomiernie między kubki cupcake i piec przez około 12 protokół, lub do puffed i ustawić. Odstawić i ostudzić na co najmniej dwie godziny przed napełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać powłoki prawoślazu i napełniania: w średniej misce (lub misce miksera stojak) połączyć żelatynę z połową wody (5 uncji).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać widelcem, aby nie pozostały grudki żelatyny. Odstawić. W średnim garnku połącz pozostałą wodę, syrop kukurydziany, cukier i sól na średnim ogniu. Delikatnie wymieszaj łopatką, aby zapewnić rozpuszczenie cukru; unikaj rozpryskiwania. Gotować, aż mieszanina zarejestruje 116° na termometrze cukierków. Gdy tak się stanie, natychmiast wyłącz ciepło i ostudź do210. po ostygnięciu dodaj syrop cukrowy do mieszaniny żelatyny i ubijaj z małą prędkością, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj do lekkości, puszystości i potrojenia luzem. Jeszcze mieszając, dodać sól i wanilię. Użyj szpatułki, aby przenieść wszystkie, ale 4 uncje mieszaniny do torebki z ciastem. Odstaw torebkę z ciastem na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Zwróć pozostałe 4 uncje puchu do miksera i ustaw prędkość na niską.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj śmietanę na raz i kontynuuj mieszanie przez kolejną minutę—puch i krem będą miały raczej zepsuty wygląd. Zwiększ prędkość do średniej i kontynuuj bicie, aż stopniowo staną się jednorodne. Gdy już to zrobią, zwiększ prędkość do średniej wysokości i beat aż do sztywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
7
Przenieść do worka rurowego fit z końcówką gwiazdy i umieścić w lodówce do czasu potrzebnego.
8
Napełnianie babeczek: Uwolnij babeczki z patelni i ułóż do góry nogami na wyłożonej pergaminem blasze. Użyj noża do parowania, aby wbić dziurę w dnie każdej babeczki. Weź torebkę z pianką z bitą śmietaną i włóż końcówkę 1" do babeczki. Rurka około 3/4 uncji nadzienia do każdej babeczki, około jednego dobrego wyciśnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Kończenie kulek Sno: weź worek zwykłego Batu marshmallow i przytrzymaj go bezpośrednio nad babeczką. Wymieszaj obfite krople na wierzchu babeczki, na tyle, że spływa po bokach babeczki i całkowicie ją otacza. Powtarzaj, aż wszystkie pozostałe babeczki zostaną przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
10
Następnie odcień kokosowy (jeśli robisz białą kulkę Sno, mielenie kokosa w robocie kuchennym jest nadal korzystne, ale można go pominąć, jeśli nie masz nic przeciwko dużym bitom kokosa). Aby odcień kokosa, impuls w robocie kuchennym, wraz z odrobiną wybranego barwnika spożywczego, aż kolor jest równomiernie rozłożony, a kokos został zmielony na małe kawałki. Obficie pokryć każdą babeczkę pokrytą pianką w kokosie i odstawić na 1 godzinę. Zaoszczędź dodatkowe kokosy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Po godzinie użyj dużego foremki do ciastek, aby odciąć nadmiar prawoślazu z każdej kulki Sno. Użyj reserved coconut, aby pokryć nowo odsłonięte krawędzie prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
12
Podawać natychmiast. Kulki Sno najlepiej spożywać od razu, ale będą trzymać przez około jeden dzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn