Domowe Kulki Sno

Domowe Kulki Sno
Domowe Kulki Sno mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Serious Eats ma 1764 fanów. Mieszanka kakao w proszku, płatki kokosowe, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Domowe Kulki Sno, Domowe Azjatyckie Kulki Wołowe, oraz Domowe No-Cook Cookie Balls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto czekoladowe: Rozgrzej piekarnik do 177° i mieć patelnię cupcake, lekko nasmarowane, odstawić. Mikserem ręcznym lub stojącym, śmietaną razem masło, cukier, sól, soda oczyszczona i proszek do pieczenia, aż będą lekkie i puszyste, około trzech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj jajko i wymieszaj jeszcze minutę, aż do całkowitego włączenia. Mikser ustawiony na niski, dodać mąkę na raz, a następnie kakao w proszku. Na koniec mżawka w maślance i wanilii. Kontynuować mieszanie tylko do uzyskania jednorodności. Podzielić ciasto równomiernie między kubki cupcake i piec przez około 12 protokół, lub do puffed i ustawić. Odstawić i ostudzić na co najmniej dwie godziny przed napełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać powłoki prawoślazu i napełniania: w średniej misce (lub misce miksera stojak) połączyć żelatynę z połową wody (5 uncji).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszać widelcem, aby nie pozostały grudki żelatyny. Odstawić. W średnim garnku połącz pozostałą wodę, syrop kukurydziany, cukier i sól na średnim ogniu. Delikatnie wymieszaj łopatką, aby zapewnić rozpuszczenie cukru; unikaj rozpryskiwania. Gotować, aż mieszanina zarejestruje 116° na termometrze cukierków. Gdy tak się stanie, natychmiast wyłącz ciepło i ostudź do210. po ostygnięciu dodaj syrop cukrowy do mieszaniny żelatyny i ubijaj z małą prędkością, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj do lekkości, puszystości i potrojenia luzem. Jeszcze mieszając, dodać sól i wanilię. Użyj szpatułki, aby przenieść wszystkie, ale 4 uncje mieszaniny do torebki z ciastem. Odstaw torebkę z ciastem na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Zwróć pozostałe 4 uncje puchu do miksera i ustaw prędkość na niską.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj śmietanę na raz i kontynuuj mieszanie przez kolejną minutę—puch i krem będą miały raczej zepsuty wygląd. Zwiększ prędkość do średniej i kontynuuj bicie, aż stopniowo staną się jednorodne. Gdy już to zrobią, zwiększ prędkość do średniej wysokości i beat aż do sztywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Przenieść do worka rurowego fit z końcówką gwiazdy i umieścić w lodówce do czasu potrzebnego.
8
Napełnianie babeczek: Uwolnij babeczki z patelni i ułóż do góry nogami na wyłożonej pergaminem blasze. Użyj noża do parowania, aby wbić dziurę w dnie każdej babeczki. Weź torebkę z pianką z bitą śmietaną i włóż końcówkę 1" do babeczki. Rurka około 3/4 uncji nadzienia do każdej babeczki, około jednego dobrego wyciśnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Kończenie kulek Sno: weź worek zwykłego Batu marshmallow i przytrzymaj go bezpośrednio nad babeczką. Wymieszaj obfite krople na wierzchu babeczki, na tyle, że spływa po bokach babeczki i całkowicie ją otacza. Powtarzaj, aż wszystkie pozostałe babeczki zostaną przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
10
Następnie odcień kokosowy (jeśli robisz białą kulkę Sno, mielenie kokosa w robocie kuchennym jest nadal korzystne, ale można go pominąć, jeśli nie masz nic przeciwko dużym bitom kokosa). Aby odcień kokosa, impuls w robocie kuchennym, wraz z odrobiną wybranego barwnika spożywczego, aż kolor jest równomiernie rozłożony, a kokos został zmielony na małe kawałki. Obficie pokryć każdą babeczkę pokrytą pianką w kokosie i odstawić na 1 godzinę. Zaoszczędź dodatkowe kokosy.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Po godzinie użyj dużego foremki do ciastek, aby odciąć nadmiar prawoślazu z każdej kulki Sno. Użyj reserved coconut, aby pokryć nowo odsłonięte krawędzie prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
12
Podawać natychmiast. Kulki Sno najlepiej spożywać od razu, ale będą trzymać przez około jeden dzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn