Domowe Kanapki Z Lodami Miętowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj domowych kanapek z lodami miętowymi. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, syrop czekoladowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Pałeczki Do Lodów, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350.Linia 11×17 calowy galaretowaty pan lub dwa 9 calowe kwadratowe patelnie z nonstick foil.In średniej wielkości misce, dokładnie wymieszać mąkę, kakao w proszku, sól i pieczenia soda.In dużą miskę za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier przez około minutę. Ubić w syrop czekoladowy, ekstrakt z wanilii i masło, aż mieszanina zmieni kolor na jasnobrązowy. Za pomocą ciężkiego gumowego skrobaka lub łyżki mieszaj mieszaninę mąki, aż do włączenia.
Wlać ciasto do wyłożonej patelni i piec 10-12 minut lub aż ciasta wydają się jędrne i zestaw.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Podnieś z patelni i ustaw ciastko na dużej desce do krojenia.
Wytnij ciastko wzdłuż, aby utworzyć dwa długie prostokąty, a następnie przetnij w poprzek, aby utworzyć 4 prostokąty (dzięki temu będą łatwiejsze do pracy).
Umieść jeden z prostokątów na dużym arkuszu folii i równomiernie łyżkę lodów na górze. Przykryć drugim prostokątem i lekko przycisnąć. Owinąć szczelnie w plastik. Powtórz z drugim zestawem prostokątów. Ustawić na blasze do pieczenia i umieścić w zamrażarce na noc lub do bardzo firmy.Używając dużego noża, przycinaj boki, aby kanapki miały czystą krawędź.
Wytnij każdą sekcję na 4 prostokąty.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.