Domowe Curry W Proszku

Domowe Curry W Proszku
Przepis domowy Curry w proszku może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązową musztardę, mielony kminek, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chilakada Dumpa Podi Koora-Andhra Style Sweet Potato Curry with Curry Powder, Curry W Proszku, oraz Tamil Sambar Powder-Domowy Proszek Sambar-Sambar Masala.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki.
2
Uwaga: Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu do 2 miesięcy.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn