Domowe Ciasta Lejkowe
Domowe ciasta lejkowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 17 centów za porcję. 277 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, proszek do pieczenia calumet, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj County Fair Funnel Cakes-możesz zrobić ciastka funnel, tak jak wykupisz, Torty Lejkowe, oraz Torty Lejkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną przesiać do dużej miski; odstawić. Jajka, mleko i wanilia ubić w misce z trzepaczką do wymieszania.
Dodać do mieszanki mąki; dobrze wymieszać.
Rozgrzać około 3 cale oleju do 191° w dużym rondlu lub frytkownicy. Powoli wlać około 3 łyżki. ciasto przełożyć na gorący olej w postaci swobodnej. Gotować 30 SEK. z każdej strony lub aż złoty kolor z obu stron.
Osuszyć ciasto lejkowe na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałym cieście, pozwalając olejowi powrócić do 191° między partiami.