Domowe chipsy Pita z dipem z czerwonej papryki
Domowe chipsy Pita z dipem z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, prażone na sucho migdały, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Każdą pita pokroić na 16 klinów. Ostrożnie rozetrzyj każdy klin, aby uzyskać 2 cieńsze kliny. Ułóż kliny w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko zalać kliny sprayem do gotowania; posypać 1/8 łyżeczki soli i papryki.
Piec w 400 przez 6 minut lub do lekko rumiane i chrupiące.
Podczas pieczenia frytek, paprykę i pozostałe składniki połączyć w blenderze; dodać pozostałe 1/8 łyżeczki soli. Zmiksować na gładką masę.