Domowa Włoska Kiełbasa Z Indyka
Domowa włoska kiełbasa z indyka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, czosnek w proszku, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Domowa Włoska Kiełbasa, Domowa Słodka Włoska Kiełbasa, oraz Domowe Włoskie Kanapki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć indyka, czosnek w proszku, nasiona kopru włoskiego, cukier, sól, oregano i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub przez noc. Kształt na osiem pasztecików. Gotować na patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa odczyta 165°. Lub pokruszyć indyka na nieprzywierającej patelni pokrytej sprayem do gotowania. Gotować i mieszać przez około 4 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe.