Domowa Pieczeń Włoska

Domowa Pieczeń Włoska
Przepis domowej roboty włoski pieczeń może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. To danie główne ma 291 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zupy cebulowej mix, przyprawy, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Jeden garnek pieczony Ziti z włoską kiełbasą + wideo, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać mąkę do worka piekarnika; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce w 13. x 9-po. patelnia do pieczenia; dodać pieczeń. W małej misce, połączyć wodę, zupa pomidorowa, zupa mix, włoskie przyprawy i czosnek; wlać do worka piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Zupa MixZupa Mix
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
3
Przeciąć 6,5 cala. szczeliny w górnej części torby; zamknij za pomocą krawata.
4
Piec w temperaturze 325° przez 2 do 2-1 / 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć pieczeń na półmisek i ogrzać.
6
Przełożyć soki do gotowania na mały rondel; odtłuścić tłuszcz. Doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z sokami do gotowania. Powrót do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Pieczeń pokroić w plasterki; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn