Domowa pieczeń garnkowa

Domowa pieczeń garnkowa
Domowa pieczeń garnkowa to danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 40 g białka i 9 g tłuszczu. Za 2,27 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką marchewkę, bulion wołowy, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 79%, to danie jest solidne. Wypróbuj domową pieczeń garnkową, domową pieczoną wołowinę i domową pieczeń garnkową, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Posmaruj pieczeń 2 łyżkami mąki. W holenderskim piekarniku z powłoką nieprzywierającą usmaż na rumiano ze wszystkich stron na oleju na średnim ogniu; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Plus 1/3 Szklanki Wody, Podzielone1-1/2 Szklanki Plus 1/3 Szklanki Wody, Podzielone
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać 1-1/2 szklanki wody, wino, bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj ziemniaki, marchewkę i cebulę; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Usuń mięso i warzywa; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wlać soki z patelni do miarki; odtłuszczać tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj tyle wody, aby zmierzyć 2 szklanki. W małym rondlu wymieszaj pozostałą mąkę z wodą, aż będzie gładka. W razie potrzeby dopraw solą i przyrumienionym sosem. Stopniowo dodawaj 2 szklanki soku z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać z pieczenią i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Magazyn