Domowa Lemoniada Truskawkowa
Domowa Lemoniada truskawkowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis ma 383 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia ma 637 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka wody, sok z cytryny, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Domowy Koktajl Truskawkowy Z Wódką I Lemoniadą, Film: domowa Lemoniada truskawkowo-Bazyliowa z miodem, oraz Lemoniada Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj syrop cukrowy, łącząc cukier z 1 szklanką wody w rondlu.
Umieść na średnim ogniu i podgrzewać, aż cukier całkowicie się rozpuści; od czasu do czasu obracać patelnię.
Gdy syrop cukrowy ostygnie, truskawki przecier w blenderze z filiżanką wody.
W dużym dzbanku połącz przecier truskawkowy, syrop cukrowy i sok z cytryny. Jeśli używasz wódki, dodaj ją do dzbana i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać 4-6 szklanek zimnej wody. Ilość wody, której używasz, zależy od twojego smaku, więc dodaj tak mało lub tak dużo, jak chcesz, aby osiągnąć idealną równowagę słodko-cierpką.
Podawać na lodzie. W razie potrzeby udekoruj świeżymi truskawkami i plasterkami cytryny.