Domowa Kiełbasa Letnia

Domowa kiełbasa letnia to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 410 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka mieszaniny utwardzania na bazie cukru, woda, płynny aromat dymu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Letnie roladki z kiełbasą, oraz Letnia patelnia z warzywami, kiełbasą i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę i wodę, aż dobrze się wymieszać. Doprawić czosnkiem w proszku, mieszanką utwardzającą, płynnym dymem i ziarnami gorczycy i dokładnie wymieszać. Najlepiej jest używać rąk do tego-jak klopsiki. Uformuj mieszaninę na dwie rolki i owiń folią aluminiową. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Zdjąć folię z wołowiny i wbić otwory w dolnej części rolek.
Umieść je na stojaku do pieczenia w płytkiej patelni do pieczenia, aby złapać kapanie.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Ostudzić, następnie owinąć w folię lub folię i przechowywać w lodówce do zimna przed krojeniem.