Domowa Kiełbasa Letnia

Domowa Kiełbasa Letnia
Domowa kiełbasa letnia to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 410 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka mieszaniny utwardzania na bazie cukru, woda, płynny aromat dymu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Letnie roladki z kiełbasą, oraz Letnia patelnia z warzywami, kiełbasą i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę i wodę, aż dobrze się wymieszać. Doprawić czosnkiem w proszku, mieszanką utwardzającą, płynnym dymem i ziarnami gorczycy i dokładnie wymieszać. Najlepiej jest używać rąk do tego-jak klopsiki. Uformuj mieszaninę na dwie rolki i owiń folią aluminiową. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Zdjąć folię z wołowiny i wbić otwory w dolnej części rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Umieść je na stojaku do pieczenia w płytkiej patelni do pieczenia, aby złapać kapanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Ostudzić, następnie owinąć w folię lub folię i przechowywać w lodówce do zimna przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn