Domowa Kiełbasa Letnia

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Domowa kiełbasa letnia może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mieszankę utwardzającą na bazie cukru, płynny aromat dymu wędzarniczego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Letnie roladki z kiełbasą, oraz Łatwe Grillowane Letnie Warzywa I Kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę i wodę, aż dobrze się wymieszać. Doprawić czosnkiem w proszku, mieszanką utwardzającą, płynnym dymem i ziarnami gorczycy i dokładnie wymieszać. Najlepiej jest używać rąk do tego-jak klopsiki. Uformuj mieszaninę na dwie rolki i owiń folią aluminiową. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Zdjąć folię z wołowiny i wbić otwory w dolnej części rolek.
Umieść je na stojaku do pieczenia w płytkiej patelni do pieczenia, aby złapać kapanie.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Ostudzić, następnie owinąć w folię lub folię i przechowywać w lodówce do zimna przed krojeniem.