Dojrzały Cheddar z klinami jabłkowymi i redukcją cydru

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dojrzałego Cheddar z klinami jabłkowymi i redukcją cydru. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 133 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłecznika, masła, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kliny do słodkich ziemniaków z redukcją cydru, Jabłecznik wieprzowina z czerwoną kapustą i jabłecznikiem dębowym # winePW 5, oraz Pieczone jabłko i postarzana zupa z białego cheddaru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić cydr do wrzenia w dużym rondlu; gotować do zmniejszenia do 1/2 szklanki (około 15 minut).
Dodać masło, wymieszać trzepaczką do rozpuszczenia masła.
Umieść 2 połówki chleba na każdym z 8 talerzy deserowych. Podziel ser równomiernie między połówki chleba.
Umieść 2 plastry jabłka na każdej połowie chleba.
Mżawka 1 łyżka jabłecznika redukcja wokół każdej porcji.