Dobrze Ubrany Łosoś
Dobrze ubrany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 35g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,68 zł / porcja. Udaj się do sklepu i odebrać filety z łososia, sól i pieprz, szalotka lub, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ubrany Sernik, Dressed-Up Rice, oraz Dressed-Up Cornish Hen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na desce do krojenia ogórek pokroić w 1/4-calowe kawałki-obrać, czy nie obrać, zależy od Ciebie. Nasiona i pokroić pomidory na 1/4-calowe kawałki.
Połącz ogórek, pomidory i połowę szalotki lub czerwoną cebulę w misce i rezerwy.
W małej misce, ubij razem musztardę, cukier i ocet winny biały i pozostałą połowę szalotki. Strumień w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia, kontynuując ubijanie. Wymieszać z koperkiem i doprawić sosem solą i pieprzem, do smaku.
Doprawić łososia przyprawami z owoców morza i odrobiną czarnego pieprzu.
Rozgrzać patelnię nonstick z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu.
Umieścić łososia zaokrąglone strony w dół i gotować, aż złoty i trochę chrupiące na brzegach, 3 do 4 protokół. Flip i gotować 2 minuty więcej na różowy środek, 4 minuty na nieprzezroczyste ryby.
Przełóż łososia na talerze obiadowe lub serwujące, na wierzch polej smakiem ogórkowo-pomidorowym i przykryj dużą ilością dressingu koperkowego.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.