Do-Ahead Chicken-Porek Strat

Do-Ahead Chicken-Porek Strat
Do-Ahead Chicken-Porek warstw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 34g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, ser mozzarella, chleb, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy Z Kurczaka-Porów, Kurczak, Por i grzyby, oraz Make-Ahead Turcja i warstwy jaj dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pory; gotować około 3 minut, często mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
3
Zdjąć z ognia.
4
Linia dno ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z połową kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Posypać kurczakiem i koperkiem; posypać porem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Cały KurczakCały Kurczak
PorPor
6
Posypać 2 szklanki sera na porach. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba; posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
PorPor
7
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki; zalać mieszanką chlebową. Przykryć szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Około 1 godziny 15 minut przed podaniem, rozgrzać piekarnik do 163°. odsłonić naczynie; Piec 1 godzinę do 1 godziny 5 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn