Dishy Fish chowder
Jeśli masz w pobliżu 20 minut aby spędzić w kuchni, Dishy ryb chowder może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga fasoli cannellini, przecieru pomidorowego, sosu sojowego i pasty czosnkowej. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku. Ziemniaki osuszyć w papierze kuchennym i włożyć do gorącego tłuszczu. Gotować pod przykryciem na średnim lub wysokim ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą złote.
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez 3-4 minut więcej na dość dużym ogniu, aż cebula jest ładnie rumiane.
Wymieszać pomidory, pomidor czysty, tymianek i sos sojowy, i niech bańki z dala na kilka minut, aby sos. Fasolę wymieszać z solą i pieprzem, a następnie posadzić rybę na wierzchu, wkładając ją do sosu. Nie mieszać lub ryby rozpadnie. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty, aż ryba jest gotowana.
Podawać posypane natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling są świetnym wyborem do zupy rybnej. Gulasz rybny, w zależności od składników, może być łączony ze wszystkim, od ostrej bieli, takiej jak sauvignon blanc, przez musujące różowe (szczególnie dla bouillabaisse) do kwaśnej Czerwieni, takiej jak pinot noir (szczególnie dla cioppino). Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.