Dipping Daisy
Zanurzenie stokrotki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2859 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $16.98 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bitters lawendy, baranie dip blended scotch, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Daisy, Daisy ' s Spamwiches, oraz Ciasto owocowe Daisy.
Instrukcje
Aby zrobić sorbet z kwiatu czarnego bzu: gotuj na wolnym ogniu cukier z pierwszym kuflem wody w średnim rondlu, aż do całkowitego rozpuszczenia, tworząc syrop cukrowy.
Wymieszaj pozostałą wodę, sok z cytryny, Likier z kwiatu czarnego bzu, skórkę z cytryny i syrop kukurydziany. Przykryć i pozostawić mieszaninę do schłodzenia w lodówce lub w łaźni lodowej (umieszczając rondel w zlewie wypełnionym lodem i wodą).
Przelej schłodzoną mieszaninę do schłodzonego pojemnika Maszyny do lodów. Przetworzyć mieszaninę zgodnie ze wskazówkami producenta lodów.
Przenieść sorbet do hermetycznego pojemnika i zamrozić do momentu użycia.
Aby zanurzyć stokrotkę, wymieszaj miód i wodę, aż się rozpuści.
Dodaj do shakera koktajlowego, wraz ze szkocką, sokiem z cytryny i bittersem lawendowym. Napełnij lodem i wstrząsaj przez 15 sekund.
Przelej do schłodzonego kieliszka koktajlowego. Na wierzch ułożyć sorbet z kwiatu czarnego bzu i udekorować skórką z cytryny.