Dip Ze Szpinakiem Last Minute
Need a wegańskie przystawki? Last Minute Dip szpinak może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 260 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pitas, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Posmaruj obie strony każdej pity odrobiną oleju i posyp solą.
Każdą pita pokroić na 6 trójkątów i przełożyć na blachę do pieczenia.
Piec na złoty kolor, około 10 minut.W międzyczasie wyciśnij szpinak, aby usunąć nadmiar wody. W robocie kuchennym lub blenderze, puree szpinak i hummus. Łyżkę do naczynia i podawać z chipsami pita.