Dip Ze Szpinakiem I Serem
Dip ze szpinakiem i serem to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 134 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać prawdziwy majonez mayo, szpinak, pieczona papryka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarożek, majonez i połowę cebuli w średniej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać szpinak; wymieszać aż do wymieszania. Wymieszać z serem i papryką.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Posypać pozostałą cebulą.