Dip Z Serem Salsa
Dip z serem Salsa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 8G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka serka śmietankowego, papryki, chipsów tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Pikantny Ciepły Dip Z Sera Feta, oraz 5-Składnik Wolnowarowy Dip Z Serem Chili dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij 1 szklankę salsy, aż się połączą.
Rozłóż na 12 cali. talerz do serwowania.
Posyp zieloną papryką, cebulą i pomidorem. Na wierzch z pozostałą salsą; posypać serem.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór do maczania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Chandon Sweet Star. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Chandon Sweet Star
Chandon Sweet Star jest uroczo bujna. Stworzony przy użyciu tych samych trzech szlachetnych odmian winogron używanych w szampanie, Chandon California Sweet Star ma wyższą dawkę, co czyni go idealnym wyborem, jeśli lubisz Prosecco lub lubisz słodycze.Na nosie marakuja, biała brzoskwinia i grejpfrut. Chandon Sweet Star jest uroczo bujna. Jest gładki z warstwami pyszności i tropikalnych nut. Świetnie pasuje do pikantnych potraw, w tym curry i Pad Thai. Świetnie komponuje się również z serem i deserami, takimi jak crème brulée, tarty owocowe czy tort weselny.