Dip z serem pleśniowym i karmelizowaną szalotką
Niebieski ser i karmelizowany Dip z szalotką mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, majonez, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelizowany Dip z szalotką i serem pleśniowym, Ser pleśniowy i karmelizowana szalotka Quiche, oraz Ser Pleśniowy, Karmelizowana Szalotka I Delicata Squash Pizza.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę. Przykryć i gotować, aż szalotki są głębokie złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Super.
W średniej misce wymieszać majonez i śmietanę.
Dodać ser pleśniowy. Używając gumowej szpatułki, mieszankę zacieru, aż będzie gładka. Wymieszać z karmelizowaną szalotką. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć dip i przechowywać w lodówce, aż smaki blend, o 2 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Dip podawać schłodzony lub w temperaturze pokojowej.