Dip z kwaśną śmietaną, ogórkiem i koperkiem
Dip z kwaśnej śmietany, ogórka i koperku wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka śmietany, koperek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 21%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dip Koperkowy Z Kwaśną Śmietaną, Ogórki ze śmietaną i koperkiem, oraz Groch z koperkiem i kwaśną śmietaną.
Instrukcje
Śmietanę, ogórek i koperek wymieszać w misce, aż do całkowitego wymieszania. Wymieszaj sok z cytryny i sól. Dostosuj przyprawy do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin.