Dip z karczocha i pieczonej czerwonej papryki
Karczoch i pieczony Dip czerwony pieprz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 3. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. 110 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka majonezu, porów, marynowanych karczochów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Saute pokrojony w kostkę Por do miękkości. Wymieszać w karczochach serca, pieczona czerwona papryka, parmezan, i majonez.
Przenieś do naczynia do pieczenia 8x8 cali.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, lub do bąbelków i lekko rumiane.