Dip Z Dzikich Grzybów
Dip z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, skondensowany krem z zupy grzybowej, chrupiący chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Placek z dzikim ryżem i grzybami, oraz Risotto Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową podgrzewaj białe wino na wysokiej temperaturze przez 4 minuty.
Umieść suszone grzyby w winie i odstaw na 10 minut, aby ponownie nawodnić.
Przenieść grzyby z 2/3 szklanki płynu do robota kuchennego. Puree do grubej konsystencji.
W średnim garnku połącz pozostałe składniki i przecierane grzyby.
Dokładnie wymieszać i gotować na średnim ogniu, przez około 5 do 10 minut, często mieszając.
Przełożyć do miski i podawać na gorąco z chrupiącym chlebem lub crostini.
* Wstępnie pakowane suszone grzyby Dzikie znajdują się w dziale produktów lokalnego sklepu spożywczego.