Dip Z Białej Fasoli Bazyliowej

Dip Z Białej Fasoli Bazyliowej
Basil White Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 293 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 73 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka liści bazylii, pieprzu, pieczonych chipsów pita i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 43%. Podobne przepisy to Dip Z Białej Fasoli Bazyliowej + Pasta Kanapkowa, Hummus Bazylia Z Białej Fasoli, oraz Hummus Pesto Z Bazylii Z Białej Fasoli.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze pięć składników w robocie kuchennym; pulsuj, aż będzie gruby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj olej; proces aż do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodaj pomidora i bazylię; puls tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Podawać z chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn