Dip z awokado i Edamame

Dip z awokado i Edamame
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni dip z awokado i Edamame może być świetny bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Za 66 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką awokado, SOS chile-czosnkowy, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. 205 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Edamame Dip Z Awokado, Edamame Dip Z Awokado, oraz Łatwy Dip Z Awokado Edamame.

Instrukcje

1
Umieść edamame, cebulę, kolendrę i oliwę z oliwek w robocie kuchennym. Puls, aż drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj awokado, sok z cytryny i sos chile-czosnkowy; dopraw do smaku solą i pieprzem. Puree do uzyskania gładkości. Wstaw do lodówki co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn