Przepis guacamole warstwowy Dip może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 2,83 zł za porcję. Ta przystawka ma 475 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka twarogu, śmietany, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć śmietanę, ser śmietankowy i ser Monterey Jack; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż równomiernie na 10-calowym talerzu do serwowania. Przechowywać w lodówce 5 do 10 minut lub do lekko ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Dokładnie rozprowadzić dip fasolowy na kwaśnej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Rozłóż salsę na dipie fasolowym. Łyżka guacamole do salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Pasek Skórki Cytrynowej
Zęby Przyrodzenia
5
Posypać oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki
6
Podawać natychmiast, lub przykryć i zanurzyć w lodówce do czasu serwowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Guacamole. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.