Dip szpinakowy na zimno z rzodkiewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zimnego Dipu szpinakowego z rzodkiewką. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 179 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać rzodkiewki, szalotki, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse mrożony szpinak, baby szpinak, śmietana, majonez, parmezan, szalotki, szczypiorek, sos Worcestershire i ostry sos w robocie do połączenia; doprawić solą i pieprzem.
Dip przełożyć do miski i wymieszać z rzodkiewkami. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Podawać z patyczkami warzywnymi.