Przepis Cobb Dip sałatkowy jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 226 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, seler, liście pietruszki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba, oraz Sałatka Cobba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść śmietanę, ser pleśniowy, sok z cytryny, sól, i Worcestershire w średniej nieaktywnej misce i mieszać, aż dobrze połączone.Złożyć awokado, szalotki, i pietruszka, przenieść dip do płytkiego naczynia, i top z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Ser Pleśniowy
Sok Z Cytryny
Kwaśna śmietana
Zielona Cebula
Awokado
Pietruszka-nać
Boczek
Sól
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z paluszkami selera lub różnymi krakersami.