Dip Pumpkin Fluff

Dip Pumpkin Fluff
Dynia puch Dip jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 102 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, budyń błyskawiczny o smaku waniliowym, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Fluff, Pumpkin Fluff, oraz Solone Ciasto Z Dynią Karmelową.

Instrukcje

1
Wymieszać dynię, suchy budyń wymieszać i przyprawy w dużej misce z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać z chłodnym batem.
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn