Dip Pesto W Paski
Paski Pesto Dip to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać serek, śmietana, pesto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami, Cały smażony bas w paski i Pesto rakietowe, oraz Smażony bas w paski z miętowym Pesto i przyprawioną marchewką.
Instrukcje
W średniej misce zmiksuj ser śmietankowy, śmietanę i parmezan.
W małym przezroczystym szklanym naczyniu do serwowania, rozprowadzić 1/3 mieszanki serków śmietankowych. Top z 2 łyżki pesto. Powtórz warstwowanie, kończąc polewą pesto.
Posypać orzechami włoskimi i podawać.